WR149911 Wilson

Wilson Blade 98 18X20 V9

2.100,00 DKK

Tilvalg

Opstrengning tennis
Kg tennis

Klubrabat

Tilføj din klubkode fra Nivå-Kokkedal Tennis og Padel Klub og spar penge med klubprisen.

Klubrabat

Tilføj din klubkode fra Nivå-Kokkedal Tennis og Padel Klub og spar penge med klubprisen.

Beskrivelse

Wilson Blade 98 18x20 er tilbage i en version 9 - nu i et federe design og med den nye og stabiliserende Stable Feel teknologi!

Denne ketcher er perfekt til den erfarne tennisspiller, som ikke går på kompromis med kontrol, føling og stabilitet. Med sin overlegne kontrol, føling, kvalitet og design er Wilson Blade 98 18x20 V9 det oplagte valg for alle, der ønsker den bedste spilleoplevelse.

Blade 98 18x20 kombinerer et 98" hoved, et lavt balancepunkt (32 cm/-7 pts. HL), en vægt på 305 gram og et tæt 18x20 strengmønster for at give dig bedre præcision og føling. Den er desuden opbygget af kvalitetsmaterialer med suveræne teknologier, herunder Braided Graphite + Basalt til rammekonstruktionen. Dette sikrer en suveræn kontrol, føling og boldkontakt.

Denne ketcher har også Parallel Drilling, en bøsnings-konstruktion, der sikrer en ensartet og tilgivende strengrespons samt udvider ketcherens sweetspot.

Takket være FORTYFIVE° teknologien opnår du en øget stabilitet og fleksibilitet i rammen.

StableFeel er den nye teknologi, der yderligere forbedrer ketcherens stabilitet, føling og boldkontakt.

DirectConnect teknologien forbedrer vridningsstabiliteten ved at forlænge carbonmaterialet i skaftet hele vejen ned til 'cappen'. Og med Top Grip Taper får du en bedre føling ved tohåndsbaghånden.

Vælg Wilson Blade 98 18x20 V9, hvis du ønsker den ultimative kontrol, føling og stabilitet på banen. Med denne ketcher vil du opleve en ekspertniveau spilleoplevelse, der vil løfte dit tennisspil til nye højder.